Advertentie
De Ziener
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 6 3 6 2 2 1 0

De Ziener

18

Rank 5507 Gelezen 22 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 49 Favoriet 1 Recensies 3
Fantasy & SF Artikelen 3 Lijsten 2   Topics 0
De Ziener is het epische fantasy-debuut van Anna Stephens. Een duister verhaal over oorlog, familie, godsdienstextremisme en verraad dat doet denken aan de boeken van Joe Abercrombie, Mark Lawrence en Scott Lynch.

Duizend jaar geleden werden de Rode Goden verstoten, en het Mirecese volk vernederd. Nu, vanuit de bergen waarnaar ze werden verbannen, schreeuwt Corvus, de koning van de Mireces, om wraak.

Dom is een Wolf, lid van een kleine nederzetting die de grenzen van het nabijgelegen Rilpor bewaakt tegen invallen van de Mireces. Dom is ook vervloekt, want hij heeft een gave waarmee hij angstaanjagende visioenen van de toekomst ontvangt.
Als de lijfeigene Rillirin aan de Mireces ontsnapt en ze in het dorp van de Wolven terechtkomt, voorziet Dom het ondenkbare: een verschrikkelijke oorlog tussen Rilpor en de Mireces.

Ondertussen aast de listige prins Rivil van Rilpor op de troon. Hij heeft zich bekeerd tot het bloederige geloof van de Mireces en heeft hun beloofd te helpen met hun invasie om zijn vader, de koning, en zijn rechtschapen broer Janus uit de weg te ruimen.

Het is nu aan Dom om de Rilporianen te overtuigen van zijn visioenen als ze een kans willen maken de invasie van de Mireces te overleven. Er is oorlog op komst, een oorlog die de wereld bedreigt zoals nooit tevoren.

‘Een bruut en pikzwart fantasy-debuut vol duistere goden en gewelddadige strijders.’ FantasyWereld.nl
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
23 april 2018
Laatste editie
20 januari 2021
ISBN
9789024577316 , 9789024577323 , 9789024595556


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Bloedvergieten 2.0

door: Sjoerd Huinink

De Ziener – de Rode Goden herrijzen – is het debuutboek van auteur Anna Stephens. Het is het eerste deel van een trilogie, hoe kan het ook anders bij epische fantasy. Stephens heeft er dertien jaar over gedaan om het boek uitgegeven te krijgen en heeft het, naar eigen zeggen, wel een keer of tien...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Ziener

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.