Desalnietbemind

7

Artikelen 1

Kort na het totaal onverwachte overlijden van haar man Victor opent advocate Martha Nieuwland zijn werkruimte. Ze ontdekt niet alleen een schrift met korte verhalen over zijn jongensjaren, maar ook onverklaarbare berichten op zijn telefoon. Gaandeweg ontvouwen zich meer en meer geheimen over zijn leven, niet alleen van voordat ze hem ontmoette, maar ook uit de tijd van hun huwelijk.

Martha onderneemt na de ontdekkingen een beladen zoektocht die leidt langs vrienden van vroeger, een hoogleraar filosofie, een oude onderwijzer en forensisch pathologen. De tocht voert haar van Amsterdam naar New York, Boston, Marseille en New Hampshire's White Mountains, in een verwoede poging haar man alsnog te leren kennen en een beklemmende
waarheid te onthullen.

Desalnietbemind is een roman over liefde, schaamte, vriendschap, wraak, compassie en geheimen die perfect verborgen hadden moeten blijven.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
01 juni 2018
Uitgeverij
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037794

Discussieer mee in de Hebban Leesclub

Artikelen over Desalnietbemind

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Geen debuut

door: Frank Jacobs 3 likes
Desalnietbemind: met de titel hebben we meteen het zwakste deel van dit debuut gehad, want het klinkt als een goedkope doktersroman. Maar verrek, het leest als een literair pareltje. Annabel Jonk is het pseudoniem van iemand die liever zijn/haar verhaal dan zichzelf in het voetlicht ziet. En...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic