Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
DezeNU-cover
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 5 3 6 2 0 1 0

Deze NU

13

Gelezen 12 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 1 Recensies 10
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0

Je komt op een splitsing. Je kan naar links en je kan naar rechts. Je twijfelt. Je maakt een keuze, bewust, maar je bent de hoek nog niet om en het gaat mis. Echt helemaal mis. En vanaf dat moment is jouw leven een nachtmerrie. Dan wordt je de mogelijkheid geboden om jouw leven verder te leven alsof je die andere keuze had gemaakt. De betere keuze, die waar jij leeft zoals jij zou willen. Wat zou jij doen? Matson en Lois, twee studenten, komen erachter dat je niet alleen je gemaakte keuze beleeft, maar wel degelijk ook alle andere. Je gaat naar links èn je gaat naar rechts. Niet hier en nu, maar in een andere parallelle nu. Als de twee er dan ook achter komen hoe je in zo’n parallelle nu terecht kan komen, blijken ze deuren te hebben geopend die beter gesloten hadden kunnen blijven. Waar de overstap naar een andere nu eerst een spannend en commercieel idee was, wordt het snel noodzaak om door te overleven. Een race tegen de klok is het gevolg. Er is maar één nu, zegt men. Deze nu. Maar dat is helemaal niet waar. Je bent je alleen maar bewust van deze.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Fantasy
Uitgeverij
Literatum
Eerste editie
10 juni 2017
Laatste editie
28 juni 2017
ISBN
9789082684803


Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Deze NU

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken