Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deze NU

Je komt op een splitsing. Je kan naar links en je kan naar rechts. Je twijfelt. Je maakt een keuze, bewust, maar je bent de hoek nog niet om en het gaat mis. Echt helemaal mis. En vanaf dat moment is jouw leven een nachtmerrie. Dan wordt je de mogelijkheid geboden om jouw leven verder te leven alsof je die andere keuze had gemaakt. De betere keuze, die waar jij leeft zoals jij zou willen. Wat zou jij doen? Matson en Lois, twee studenten, komen erachter dat je niet alleen je gemaakte keuze beleeft, maar wel degelijk ook alle andere. Je gaat naar links èn je gaat naar rechts. Niet hier en nu, maar in een andere parallelle nu. Als de twee er dan ook achter komen hoe je in zo’n parallelle nu terecht kan komen, blijken ze deuren te hebben geopend die beter gesloten hadden kunnen blijven. Waar de overstap naar een andere nu eerst een spannend en commercieel idee was, wordt het snel noodzaak om door te overleven. Een race tegen de klok is het gevolg. Er is maar één nu, zegt men. Deze nu. Maar dat is helemaal niet waar. Je bent je alleen maar bewust van deze.

Toon details

Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Deze NU het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Deze NU

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.