Advertentie
Een nieuwe manier van koken

Een nieuwe manier van koken

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair   Topics 0
Modern eten voor een moderne manier van leven.

Anna Jones deelt in 'Een nieuwe manier van koken' opnieuw haar passie voor gezond en vegetarisch eten. Haar lichte maar toch voedzame gerechten zijn gemakkelijk te maken en vragen weinig voorbereiding, zodat ze op elke willekeurige avond van de week kunnen worden bereid. Ook geeft Jones vele tips voor een goed begin van de dag en voor de producten die niet mogen ontbreken in je voorraadkast.

We willen tegenwoordig allemaal dat eten lekker, gezond en snel te bereiden is, dat de ingrediënten van lokale producenten komen en vooral niet duur en goed voor de planeet zijn. Anna Jones laat zien hoe je er eenvoudig een verantwoorde leefstijl op na kunt houden waarbij genieten van eten minstens zo belangrijk is.

Anna Jones is kok, kookboekenauteur en foodstyliste en levert culinaire bijdragen aan diverse Britse kranten en tijdschriften. Ze leerde het vak in de restaurantkeuken van Fifteen in Londen onder het toeziend oog van Jamie Oliver, en ze werkte met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Merry Berry en Stevie Parle. 'Een nieuwe manier van koken' is haar tweede boek.

Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Laatste editie
12 februari 2016
ISBN
9789059566828
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Gezonde recepten in redelijke tijd op tafel

door: Sia Vogel

Anna Jones heeft met Een nieuwe manier van koken haar tweede kookboek gepubliceerd. ‘Snelle, simpele en smakelijke recepten voor elke dag’ is de ondertitel. De foto’s zijn gemaakt door Matt Russell. Hennie Franssen-Seebregts heeft de vertaling en bewerking voor de Nederlandse uitgave gedaan.  

In...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook