Advertentie
Eet gewoon !

Eet gewoon!

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 2   Topics 0

Eet gewoon! vertelt in begrijpelijke taal wat nu precies verantwoord eten is. Het bevat heldere inzichten én geeft duidelijke richtlijnen hoe we voortaan slimmere en gezondere keuzes kunnen maken.
Sinds de jaren vijftig komen welvaartsziektes als hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk en overgewicht veel vaker voor. Desondanks laten we ons nog steeds misleiden door reclames voor 'light chips' en 'koekjes als ontbijt' en eten we blindelings wat de voedingsmiddelenindustrie ons voorschotelt.
Eet gewoon! bevat de basisinformatie die je nodig hebt om gezondere keuzes te maken, waardoor je je fitter gaat voelen en op termijn die overtollige kilo's kwijtraakt. Met een stappenplan om die ideale levenshouding in dertig dagen te bereiken én 35 recepten waarin de auteur zijn voedingsadviezen op smakelijke wijze presenteert.

Frans de Jong is al meer dan 35 jaar professioneel met voeding bezig. Eerst als directeur/eigenaar van Biochem, een advies- en onderzoeksbureau voor voedingsmiddelen. En later als auteur die zich richt op voeding in de brede zin van het woord. Zijn drijfveer is een breed publiek voorlichten over de do's and don'ts van voeding. De door Frans opgezette website voedingswaardetabel.nl heeft hetzelfde doel: mensen wetenschappelijk verantwoorde handvaten bieden om slechte (eet)gewoontes te verdrijven.

Genre
Culinair
Dieetboeken
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Laatste editie
22 april 2015
ISBN
9789059565999
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Een basisles in verantwoord eten

door: Maaike Ebbinge 1 like

Frans de Jong is wetenschapper op het gebied van Levensmiddelentechnologie. Eet gewoon! is zijn tweede boek en heeft als doel om de ‘gewone consument’ bewuster te maken van het gebruik van voedsel. Voedsel heeft als belangrijkste taak ons lichaam te voorzien van de benodigde energie en bouwstenen....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook