Advertentie
En ze deed het

En ze deed het

21
Gelezen 22 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 33 Favoriet 2 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Een zomeravond op de Parade, en het regent. Schuilend in een van de festivaltenten worden de dertigers Anoek en Dylan op de melodie van klassiekers als Stand by your man verliefd op elkaar. Ze zijn heel verschillend, en toch voor elkaar gemaakt. Voor altijd.
Maar altijd is niet eeuwig.

Als Anouk na ruim tien jaar huwelijk ernstig ziek wordt, houdt Dylan het voor gezien. Hij kan dan niet beseffen waar zijn overhaaste vertrek door enkele drastische beslissingen van Anouk toe zal leiden. Als ze de vijftig naderen zal voor beiden het leven, dat hen onder anderen naar Nepal en Kreta zal leiden, voorgoed veranderen.

In En ze deed het daalt Edwin Winkels af in de diepe, donkere kloof waar intense liefde geleidelijk plaatsmaakt voor onbegrip, wantrouwen en bedrog. De gevolgen zijn even onvoorspelbaar als onvermijdelijk.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Uitgeverij Brandt
Laatste editie
04 juni 2018
ISBN
9789492037756 , 9789492037947
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 5 4 9 3 5 2 2 1 0

Artikelen over En ze deed het

Voor altijd is niet voor eeuwig
23 juli 2018 1 reactie
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Angèle van Baalen Hebban Recensent

Ze moest het helemaal alleen doen

door: Angèle van Baalen

Edwin Winkels (1962) is journalist en schrijver. Regelmatig is hij in Nederland als gast te zien in praatprogramma’s. Ook in Spanje, waar hij al tientallen jaren woont, is hij een bekend gezicht op de televisie. Winkels schrijft zowel Spaanstalige als Nederlandstalige non-fictie boeken. Zijn eerste...

Zeer onwaarschijnlijk

door: Gijs 1 like
Natuurlijk kunnen in boeken, in verhalen zaken gebeuren waarvan je denkt: nou nou dat is wel heel toevallig of dat is wel.kras zeg dat dat nu net gebeurt. Edwin Winkels gaat hierin te ver waardoor het verhaal zo onwaarschijnlijk wordt dat het lachwekkend wordt, met al als top of the bill, down of...

knap gedaan!

door: Elma Hafkamp 1 like
Het is boek van ‘slechts’ 157 bladzijden en ik ben onder de indruk dat het zo’n indruk achterlaat. Kan ook zijn omdat ik de situatie herken en dat voel, maar ondanks dat gegeven knap gedaan. Eenvoudig, weinig emotioneel taalgebruik maakt de impact nog groter.

Een onvergetelijke belezenis

door: Peter van Bavel 2 reacties 1 like
‘En ze deed het’ – Edwin Winkels Genre: Roman Uitgeverij: Brandt ISBN: 9789492037756 Aantal pagina’s: 240 Uitvoering: hardcover Verschijningsdatum: juni 2018 Met dank aan Uitgever Brandt voor het recensie-exemplaar. Over de auteur Edwin Winkels (Utrecht, 1962) is een in Barcelona...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook