Eten. liefhebben. stralen

3

Artikelen 2 Lijsten 1

Voedingsdeskundige Amelia Freer heeft al meer dan zeven jaar ervaring met het helpen en begeleiden van mensen die hun levensstijl willen veranderen. Tot haar clientèle behoren onder meer sterren als Boy George en Sam Smith. In dit rijk geïllustreerde boek vind je tien makkelijk te volgen stappen naar een toekomst waarin je je jonger en energieker voelt. Amelia helpt je gezonde keuzes te maken bij het boodschappen doen, je keuken te detoxen en af te kicken van ongezonde gewoontes en slecht voedsel die je uitgeput en futloos doen voelen. Het boek bevat recepten voor lekkere maaltijden die snel en makkelijk te bereiden zijn, en waarbij je niet hoeft in te leveren op smaak. Gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest, en het resultaat is onvoorstelbaar.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
08 december 2015
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400506572


Artikelen over Eten. liefhebben. stralen

Hebban Culinair Weekoverzicht #49
05 december 2015 2 likes
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Griezelig veel zekerheden

door Sia Vogel op 21-01-2016

Dit mooi verzorgde boek, Eten. Liefhebben. Stralen is bedoeld voor mensen die gezonder willen gaan eten en leven. Amelia Freer is voedingsdeskundige en coach op het gebied van gezond eten. Meer dan 200 pagina’s van in totaal 270 zijn gewijd aan wat wel en niet goed voor je is. Met stevige uitspraken over ziekten die kunnen ontstaan door bepaalde voedingsmiddelen te gebruiken. “Voeding kan je...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic