Foodsisters

,

1

Lijsten 1

'Ben jij een onverbeterlijke zoetekauw? Met de Foodsisters ben je daar zo vanaf.' Libelle

Dat pondje extra komt niet altijd doordat je te veel eet, maar door het kiezen van de verkeerde voedingsmiddelen. Suiker bijvoorbeeld, dat zit stiekem overal in. Het is dus best nog lastig om een gezonde, smakelijke en simpele maaltijd op tafel te zetten.

Foodsisters Janneke en Amande zijn twee zussen met een passie voor gezonde voeding. Hun missie is: een gezond gewicht voor iedereen haalbaar maken, ook als je een drukke baan of een gezin hebt. In dit boek vind je vele simpele en gevarieerde recepten die in een mum van tijd op tafel staan en bij iedereen in de smaak zullen vallen. De handige weekmenu's zijn goed vol te houden, ook als je een onverbeterlijke zoetekauw bent.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
25 februari 2016
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820506
Bestel dit boek vanaf  €12,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Suikervrij zonder poespas

door Heidi op 23-05-2016

In Food Sisters worden de eigenschappen van suiker, nut en noodzaak ervan in je eten en hoe ze te herkennen in gewone begrijpbare taal uitgelegd. Dit boek beoogt geen dieetboek te zijn, maar probeert een handleiding te geven om suikervrij en toch lekker te eten. Er worden dan ook best wat woorden gewijd aan suiker. De goede maar ook zeker de slechte eigenschappen komen aan bod. Alle schuilnamen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic