Francien, laat je tieten nog eens zien

22

Artikelen 1 Lijsten 1
In Francien, laat je tieten nog eens zien vertelt Francien Regelink over haar ervaring met sexting en de gevolgen ervan. Toen ze 15 jaar was, maakte zij een screenshot van haar borsten en stuurde dat aan de coolste jongen van de school, in de veronderstelling dat het 'for his eyes only' was. Daar dacht hij anders over. Want enige tijd later hingen ze door de hele school.

Regelmatig verschijnen berichten over sexting in het nieuws. Door social media als Instagram en Snapchat gaat de verspreiding van dit soorten beelden tegenwoordig veel sneller en verder - en zijn de gevolgen veel ingrijpender. De kracht en humor waarmee Francien over deze gevolgen schrijft zijn overweldigend en indrukwekkend, net als de manier waarop zij deze negatieve ervaring uiteindelijk - met vallen en opstaan - in haar voordeel heeft laten werken.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
02 februari 2016
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021561813 , 9789021561820


Artikelen over Francien, laat je tieten nog eens zien

  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Must read voor opvoeders

door: Leenard 1 like
Ze was ooit één van de eerste slachtoffers van sexting. Nu heeft ze over deze ervaring een prachtig, eerlijk en kwetsbaar boek geschreven. Want hoe zit het nu met sexting? Is het de schuld van het meisje wat de foto maakt of van de jongen die het doorstuurt? Wat mij bijblijft is deze quote....

Goed onderwerp, verwachting lag hoger.

door: Patrice van Trigt 1 like
Eindelijk heeft ze aandacht van een van de populairste jongens op school. Ze zit in het derde jaar van het Staring College en zit lekker in haar vel. Op school gaat het goed, ze heeft vrienden en vriendinnen en ze is bloedfanatiek als het op sporten aankomt. Wanneer Kai met haar samen aan een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic