Grote Hamersma - wijngids 2016

2

De lekkerste wijnen in alle prijsklassen

De Grote Hamersma, het meest complete naslagwerk en geweldige cadeauboek voor iedere wijndrinker, verschijnt dit jaar alweer voor de zesde keer. Met heerlijke, in volstrekt eigen 'taal' geschreven proefnotities plus rapportcijfers. Van álle wijnen die er in Nederland toe doen. Met uniek wijnwoordenregister en vele tip- en toplijsten. Te koop bij de supermarkt, de bekende slijterijketens, wijnspeciaalzaken van naam en faam en die leuke, kleine internetpareltjes. Harold Hamersma weet ze stuk voor stuk te vinden en deelt die kennis graag met de vaderlandse wijnliefhebber.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
892
Laatste editie
23 oktober 2015
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820162

Hebban recensie

Deze 3.000 wijnen kun je volgens Hamersma met smaak drinken in 2016

door Cecile Bol op 05-11-2015

Zoveel mensen, zoveel wensen. En over smaak valt niet te twisten. Desondanks kan een wijnkenner prima beoordelen of een wijn goed of slecht is. Bijvoorbeeld op basis van de complexiteit van de smaken en de lengte van de afdronk. Harold Hamersma heeft daarom alvast het kaf van het koren voor je gescheiden. In de Grote Hamersma 2016 staan zo’n 3.000 wijnen die je met een gerust hart kunt kopen.

De...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic