Halo

52

Spots 2 Top25's 1

Venus Cove is niet meer dan een slaperig stadje. Daar komt verandering in wanneer vanuit de hemel drie engelen naar het stadje worden gestuurd: Gabriel, de krijger, Ivy, de heler, en Bethany, de tiener. Zo onopvallend mogelijk maakt het drietal zich op voor een strijd tegen het Kwaad. Om zo min mogelijk op te vallen, proberen de engelen zich als een gewoon gezin voor te doen. Bethany gaat naar de plaatselijke middelbare school, wordt verliefd en begint tegen alle regels van de hemel in een relatie. 


Maar al snel blijken de drie engelen niet de enige bovennatuurlijke elementen in Venus Cove te zijn. De komst van een uiterst charmante, verleidelijke en bovenal dodelijk gevaarlijke jongen bedreigt het voortbestaan van de wereld en de engelen moeten al hun krachten bundelen om hem te bestrijden. Bethany kunnen ze daarbij niet missen, en de jonge engel zal moeten kiezen tussen de liefde en haar missie.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
367
Laatste editie
01 februari 2011
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022558331


Door lezers

Young Adult Club / Mythische Maandag: Engelen en Demonen
03 september 2018 22 reacties
Young Adult Club / Een leestipbrief aan... Annannette!
10 augustus 2018 3 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (2)

Halo

door: Aurora 1 like
Typische young adult, maar met ditmaal het thema hemel en hel. Het verhaal leest lekker weg, maar alle clichés komen ook aan bod. Inclusief toeleven naar het schoolfeest. Het verhaal is gelukkig verder goed beschreven, dat maakt het interessanter dan bijvoorbeeld Twilight. Desondanks is wel ook de...

Recensie Halo

door: Natasja Toorn 1 like
Toch wel weer lekker om een keer een fantasie boek te lezen. Je kunt in dit boek wel merken dat het een jeugd boek is maar daar is het niet minder om ook volwassenen met het fantasie genre zullen dit wel waarderen. Het maakt je duidelijk de verschillen met goed en kwaad.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic