Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Heilstaat
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 13 3 5 2 0 1 0

Heilstaat

20

Rank 5771 Gelezen 22 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Susan Clayton leeft samen met haar moeder in eenzame afzondering. Susan werkt op de redactie van Miami Magazine, waarin wekelijks haar woordraadseltjes verschijnen. Op zekere dag ontvangt zij van een onbekende een cryptische, maar huiveringwekkende boodschap: Ik heb je gevonden.

Jeffrey Clayton, hoogleraar criminele psychologie, draagt een geheim uit het verleden met zich mee. Vijfentwintig jaar geleden ontvluchtte hij met zijn moeder en zusje Susan zijn tirannieke vader, die kort daarop, verdacht van moord, zelfmoord gepleegd zou hebben.

Dan raakt Jeffrey tegen zijn zin betrokken bij het onderzoek naar een seriemoordenaar, een moordzuchtige sadist die is binnengedrongen in de pas opgerichte Eenenvijftigste Staat van de Verenigde Staten, die bedoeld is als heilstaat, als veilige haven in een land vol moreel verval en misdaad.

De autoriteiten zijn er namelijk van overtuigd dat deze moordenaar niemand anders is dan professor Claytons vader en ze stellen Jeffrey een ultimatum: bezorg ons de man die verantwoordelijk is voor deze slachting. Vind je vader.

+


Genre
Literatuur & Romans
Pockets populaire fictie
Vertaald door
Jan Smit
Aantal pagina’s
421
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
30 november 1997
Laatste editie
31 maart 1999
ISBN
9789022983638 , 9789044927672


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door marmaa
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Heilstaat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.