Advertentie

Het Dubai ultimatum

8
Gelezen 8 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Spots 1   Topics 0

Archeoloog Egon Zilverberg doet bij toeval een ontdekking die de wereld voorgoed zal veranderen. Hij besluit zijn schokkende ontdekking in te zetten om de teloorgang van het milieu en klimaat tegen te gaan.

Om zijn doel te bereiken, gaat Zilverberg de strijd aan met de wereldleiders van de G-20. De jacht op Zilverberg wordt geopend en alle middelen worden ingezet om hem tegen te houden.

Er ontstaat een intrigerend steekspel, waarbij iedereen ten koste van alles probeert zijn eigen belangen te beschermen. De president van de Verenigde Staten, die met een wereldbedreigende situatie wordt geconfronteerd, lijkt daarmee voor een onmogelijk dilemma te staan.

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
De Nieuwe Uitgeverij
Laatste editie
25 oktober 2014
ISBN
9789081800808 , 9789491773235 , 9789491983009
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Meet & Greet Café / Het M&G 10-daagse café met ... Era Richmen
28 februari 2020 6 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

De G20 in dilemma

door Anna Bakker op 09-12-2014

Het pseudoniem Era Richmen is een anagram van de voornamen van het Nederlandse schrijversduo Eric Bakker en Herman Zandstra. Al staat het nergens op of in Het Dubai ultimatum  vermeld, dit is een heruitgave. In 2011 verscheen het boek in eigen beheer. Een uitgever zag onlangs brood in Richmens tweede thriller, Het Slater delict, en heeft ook Het Dubai ultimatum  opnieuw in de markt gezet. In het...


Lezersrecensies (1)

Klimaattop

door: Marion Bennema 1 like
Spannend boek over samenzwering tussen wereldleiders, chantage en moord. realistisch en van deze tijd. Absoluut een aanrader. Moest in het begin even op gang komen maar daarna moeilijk te stoppen met lezen. Kijk uit naar het volgende boek.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook