Het fantoom-zelf
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 1 2 1 1 0

Het fantoom-zelf

5

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De wereld die wij als ons dagelijks leven ervaren is in feite een schaduwwereld, die gedomineerd wordt door toezicht, controle en onderdrukking. De sleutel in dit verhaal is het fantoom-zelf: het 'jou' waarvan je denkt dat jij het bent, maar dat je in wezen níet bent. Dit schijn-zelf houdt je realiteitsgevoel gevangen in begrenzingen, in het onmachtige ik dat 'zijn plek kent'. Wie zorgen ervoor dat we in ons fantoom-zelf blijven leven, waardoor de maatschappij zo onmenselijk, dom en geestesziek kan zijn, en hoe wordt deze macht over ons uitgeoefend? Als we de poort naar het Oneindig Zelf openen, kan het niet anders dan dat de waanzin ten einde komt.

David Icke is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen van wie er de macht over de samenleving heeft. Op zijn eigen unieke wijze is hij onophoudelijk aan het front bezig om de kennis omtrent onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te verdiepen.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
Eerste editie
01 november 2016
Laatste editie
19 november 2016
ISBN
9789460151460


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het fantoom-zelf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.