Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het Hollands maandkookboek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 0 3 0 2 0 1 0

Het Hollands maandkookboek

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Culinair Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0
Makkelijk, betaalbaar en duurzaam koken - met handige maandkalender We hebben in ons drukke bestaan vaak geen tijd om dagelijks boodschappen te doen en lang in de keuken te staan. Toch willen we graag elke dag een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd met verse, lokale ingrediënten op tafel zetten. We geven onze huisgenoten en onszelf immers graag goed te eten! Dit no-nonsense kookboek is daarbij een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten en handige tips zet je snel de lekkerste gerechten op tafel. Zonder stress, met lokale producten en lekker betaalbaar. Annemieke Geerts is dol op koken en kijkt door haar werk als eindredacteur bij diverse kookprogramma’s op TV regelmatig mee over de schouders van zowel professionele topkoks als gepassioneerde hobbykoks mee. Zo kan ze vele handigheidjes met haar lezers delen. Het Hollands maandkookboek biedt meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, na- en hoofdgerechten: passend bij het seizoen. Wat te denken van een heerlijk pastinaaksoepje in januari, een peultjessalade met frambozen in juli of een fruitcake uit een jampotje in mei? Het handige maandoverzicht geeft aan wat er die maand vers van het land en uit de zee komt zodat je lekker èn verantwoord een smakelijke maaltijd op tafel kunt zetten.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Forte uitgevers bv
Eerste editie
23 september 2014
Laatste editie
23 september 2014
ISBN
9789462500211


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie
Mieke Schepens Hebban Recensent

Koken zonder poeha

door: Mieke Schepens 1 like

Het Woord vooraf in Het Hollands Maandkookboek van Annemieke Geerts-Chillé trok mij meteen. Daar staat onder meer het volgende: "Tips, die andere kookboeken je nooit geven."
Het zijn als het ware geheimpjes die hier geopenbaard worden en er mede voor zorgen dat je zelf meer makkelijk, lekker, vers...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het Hollands maandkookboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken