Het lied van de lijster
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 13 3 10 2 4 1 0
VN:

Het lied van de lijster

33

Gelezen 29 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 1 Recensies 10
Thrillers & Spanning   Topics 0

De zestienjarige Jacob doet na zijn bezoek aan de disco een afschuwelijke ontdekking en beleeft hierdoor een andere primeur dan hij zich samen met zijn vriendin had voorgesteld.

Inspecteur Frank Benders en zijn assistente Paula van Es worden belast met een onderzoek naar de moord op een Poolse arbeider, een van de velen die in de kassen werken. De zoektocht naar de mogelijke dader of daders begint in de polder van West-Friesland en eindigt in het Poolse stadje Szydlowiec. Het gerucht over een vermeende liefde van het slachtoffer blijft als een rode draad door het onderzoek lopen. Een frauderend loonbedrijf lijkt tot de ontknoping van dit gruwelijke misdrijf te leiden, maar dan neemt de zaak een onverwachte wending.

Frank Benders, die zijn handen vol heeft aan zijn eigen waarheid, wordt geconfronteerd met een waarheid die hem liever gespaard was gebleven.

+


Genre
Thrillers & Spanning , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Thriller
Serie
Frank Benders & Paula van Es (1)
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
Eerste editie
18 november 2002
Laatste editie
09 oktober 2012
ISBN
9789076968070 , 9789461010964 , 9789086604395
Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Keuze van de redactie

Een knap debuut

door: Ine Jacet 2 likes
Op een stralende zondag in het voorjaar - Het lied van de lijster van Gerard Nanne in een ruk uitgelezen. Dat zegt wel iets. Allereerst kon ik het boek moeilijk wegleggen. De schrijfstijl van Nanne is heel toegankelijk waardoor het boek gemakkelijk leest. Zijn hoofdpersonen vind ik geloofwaardig....
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het lied van de lijster

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken