Het niemandsland van een moeder
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 4 3 3 2 0 1 0

Het niemandsland van een moeder

8

Gelezen 13 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 7 Favoriet 2 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Geertje Paaij vertelt over haar wanhopige worsteling om samen met haar partner Huub een liefdevolle band met haar beide dochters te houden. Dat gaat met veel vallen en opstaan gepaard. Geertjes oudste dochter Brigit lijdt aan schizofrenie en is verslaafd aan drugs. Haar jongste dochter Iris heeft ADHD en een persoonlijkheidsstoornis. Op de achtergrond zorgt falende hulpverlening voor extra spanningen tussen moeder en dochters.
Wat doe je als je kinderen, van wie je zielsveel houdt, je niet meer willen zien? Leg je je daarbij neer of vecht je voor ze? Het niemandsland van een moeder is een heel persoonlijk, taboedoorbrekend boek over het actuele thema onbeantwoorde ouderliefde en verstoorde familierelaties.
Het niemandsland van een moeder schetst hoe pijnlijk het proces van afstand nemen van je kinderen is. Uiteindelijk maakt Geertje uit lijfsbehoud belangrijke keuzes. De schrijnende pijn van de doorgesneden familiebanden blijft...
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Just Publishers
Eerste editie
10 juni 2016
Laatste editie
10 juni 2016
ISBN
9789089756114 , 9789089759016


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het niemandsland van een moeder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.