Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het slater delict
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 3 3 1 2 0 1 0

Het Slater delict

6

Gelezen 6 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 14 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

Na de oorlog in Irak emigreert Jason Slater met zijn vriendin Annemiek en haar dochtertje Amy naar Nederland. Daar begint hij met het aan- en verkopen van vastgoed. Zijn aanpak is zo succesvol dat hij binnen korte tijd een aanzienlijke portefeuille opbouwt en veel geld verdient.

Maar wanneer Jason wordt beschuldigd van een zeer ernstig misdrijf, komt zijn leven en dat van zijn gezin volledig op zijn kop te staan. Voor hem is nog maar één ding belangrijk: niet veroordeeld worden. Hij zet dan ook alles op alles om zijn onschuld te bewijzen, maar de tijd dringt.

"Na de thriller Het Dubai Ultimatum, waarin rond het eeuwige thema 'Bestaat God?' de praktijken van inlichtingendiensten treffend en spannend worden beschreven, gaat het in Het Slater Delict over een zwaar misdrijf en malversaties in de commerciële vastgoedsector. Met name het beeld dat wordt geschetst van omstreden vastgoedpraktijken maken dit boek tot een aanrader!"
Ruud de Wit, oud-hoofdredacteur en columnist tijdschrift Vastgoedmarkt

'Het Slater Delict' is geschreven door Era Richmen, pseudoniem van het Nederlands schrijversduo Eric Bakker en Herman Zandstra. Era Richmen heeft inmiddels twee boeken op zijn naam staan: 'Het Dubai Ultimatum' en 'Het Slater Delict'. Beide boeken kenmerken zich door een zeer vlotte en filmische schrijfstijl waarin actuele thema's uiterst geloofwaardig worden neergezet binnen een spannende en meeslepende setting die bol staat van verrassende wendingen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
292
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
25 oktober 2014
Laatste editie
25 oktober 2014
ISBN
9789491773228


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Te veel inhoud, te weinig synergie en spanning

door: Cees van Rhienen 1 like

Een droomstart kun je de geboorte van Era Richmen wel een beetje noemen. In een Haarlemse koffiebar besluiten twee Nederlandse vrienden, Eric Bakker en Herman Zandstra, om hun droom werkelijkheid te laten worden en samen een thriller te gaan schrijven. Onder pseudoniem Era Richmen verschijnt in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het Slater delict

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken