Advertentie
Het slater delict

Het slater delict

3
Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 6 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1   Topics 0
Na de oorlog in Irak emigreert Jason Slater met zijn vriendin Annemiek en haar dochtertje Amy naar Nederland. Daar begint hij met het aan- en verkopen van vastgoed. Zijn aanpak is zo succesvol dat hij binnen korte tijd een aanzienlijke portefeuille opbouwt en veel geld verdient.

Maar wanneer Jason wordt beschuldigd van een zeer ernstig misdrijf, komt zijn leven en dat van zijn gezin volledig op zijn kop te staan. Voor hem is nog maar één ding belangrijk: niet veroordeeld worden. Hij zet dan ook alles op alles om zijn onschuld te bewijzen, maar de tijd dringt.

"Na de thriller Het Dubai Ultimatum, waarin rond het eeuwige thema 'Bestaat God?' de praktijken van inlichtingendiensten treffend en spannend worden beschreven, gaat het in Het Slater Delict over een zwaar misdrijf en malversaties in de commerciële vastgoedsector. Met name het beeld dat wordt geschetst van omstreden vastgoedpraktijken maken dit boek tot een aanrader!"
Ruud de Wit, oud-hoofdredacteur en columnist tijdschrift Vastgoedmarkt

'Het Slater Delict' is geschreven door Era Richmen, pseudoniem van het Nederlands schrijversduo Eric Bakker en Herman Zandstra. Era Richmen heeft inmiddels twee boeken op zijn naam staan: 'Het Dubai Ultimatum' en 'Het Slater Delict'. Beide boeken kenmerken zich door een zeer vlotte en filmische schrijfstijl waarin actuele thema's uiterst geloofwaardig worden neergezet binnen een spannende en meeslepende setting die bol staat van verrassende wendingen.
Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
292
Uitgeverij
Palmslag
Laatste editie
25 oktober 2014
ISBN
9789491773228
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 1 4 1 3 1 2 0 1 0

Artikelen over Het slater delict

  Meer artikelen

Door lezers

Meet & Greet Café / Het M&G 10-daagse café met ... Era Richmen
28 februari 2020 6 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Te veel inhoud, te weinig synergie en spanning

door: Cees van Rhienen 1 like

Een droomstart kun je de geboorte van Era Richmen wel een beetje noemen. In een Haarlemse koffiebar besluiten twee Nederlandse vrienden, Eric Bakker en Herman Zandstra, om hun droom werkelijkheid te laten worden en samen een thriller te gaan schrijven. Onder pseudoniem Era Richmen verschijnt in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook