Het was weer TOP
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het was weer TOP

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Of je nu iets hebt met FC Oss of niet, dit boek is een must-read voor iedere voetballiefhebber. Want het boek gaat niet alleen over voetbal. Dit is een verhaal over semi-profs, kunstgras, exotische verrassingen, 'teletekstshirts', passie en bestuurders, maar vooral over liefde voor de sport.
'Wij willen TOP Oss terug!', is al bijna tien jaar een veelgehoorde kreet in Oss. En parallel daaraan leeft er de onderhuidse angst voor degradatie. Maar nu zoemt er wat anders door het Frans Heesen Stadion. Cynisme en chagrijn maken daarom heel voorzichtig plaats voor optimisme. Tenminste, dat merken de twee schrijvers tijdens het jaar waarin zij de club op de voet volgen. Hoe kan het ook anders? Een hagelnieuw complex, een aansprekende hoofdsponsor en ongeslagen bovenaan na vier wedstrijden.
Joost (29) en Roel Kuilder (26) zijn geboren en getogen Ossenaren. Aan de hand van hun vader bezochten zij meer dan 20 jaar geleden hun eerste wedstrijd van TOP Oss. Ze waren meteen verkocht. Sinds 2013 volgt Roel FC Oss voor regionale omroep Dtv/MFM, terwijl Joost de wedstrijden tussen de harde kern bekijkt.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sportverhalen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
edicola sport
Eerste editie
01 mei 2018
Laatste editie
13 juni 2018
ISBN
9789492500946


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het was weer TOP

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.