Advertentie
Hoe staat het met de liefde?

Hoe staat het met de liefde?

20
Gelezen 24 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 4 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Maria Hinckelbein is een buitenbeentje. Bijna al haar vriendinnen hebben een man, kinderen en een kookeiland. Zij niet. Na een mislukte studie neuropsychologie heeft ze met geld van haar moeder een boekhandel overgenomen. Het lijkt erop alsof haar leven zich in de winkel zal blijven afspelen, tot ze op een eenzame decemberavond een beroemde schrijver tegen het lijf loopt. Hij verleidt haar mee te gaan naar de première van de verfilming van zijn laatste roman. Haar beste vriendin Welmoed verlustigt zich aan de spannende affaire, maar spanning is niet waar Maria naar verlangt. Ze komt er langzaam achter dat wat ze zoekt begraven ligt in het verleden.

Hoe staat het met de liefde? is een eigenzinnig, geestig en ontroerend verhaal over een jonge vrouw die worstelt met het leven en de liefde en die achtervolgd wordt door een verdriet dat teruggaat tot het eiland van haar jeugd.
Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Thomas Rap
Laatste editie
21 februari 2012
ISBN
9789400402416 , 9789400403741
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Karine Tamvijg
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Groots

door: Gijs 1 like
Wat n geweldig boek. Een verhaal met alle aspecten die een verhaal een verhaal maken. Gebeurtenissen van het begin die later een rol spelen, plotwendingen, goede erotische scènes ( ook niet onbelangrijk). En dan, als klap op de vuurpijl, geschreven door een man, vanuit de vrouw als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook