Advertentie
Huis van de gelukkige boeddha's
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 1 1 0

Het huis van de gelukkige boeddha's

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Een Braziliaanse vrouw in de herfst van haar leven, blikt vrijmoedig terug op een seksueel actief bestaan. Het mondelinge verslag van haar avonturen laat zij uittypen en bezorgen door João Ubaldo Ribeiro, die het integrale verhaal van haar opwindende leven ongewijzigde onder zijn naam heeft gepubliceerd.

Het huis van de gelukkige boeddha's is het openhartige relaas van een libertijnse vrouw, van de eerste opwindende ontdekking van orale seks tot en met het genoegen dat zij als oudere vrouw beleeft aan het inwijden van jonge mannen in de kunst van de erotiek. Ongehinderd door morele belemmeringen leeft zij zich volledig uit in alle mogelijke vormen van lichamelijk genot. Ze doet het met mannen en vrouwen, ze geniet schaamteloos van incest, ze praktiseert groepsseks, partnerruil en cyberseks.

Het huis van de gelukkige boeddha's is een ode aan seks en erotiek en een pleidooi voor seksuele vrijheid. Nu eens uitbundig en hilarisch, dan weer betogend en badinerend, soms ingetogen en ontroerend, maar altijs even sprankelend en meesterlijk opgetekend.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
De Bezige Bij
Eerste editie
04 oktober 2001
Laatste editie
04 oktober 2001
ISBN
9789023439929


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Het huis van de gelukkige boeddha's

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.