Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
iBoy
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 16 3 6 2 3 1 1

iBoy

32

Gelezen 38 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 16 Favoriet 6 Recensies 4
Young adult   Topics 0
Een iPhone wordt van een flat gegooid en boort zich in het hoofd van de 16-jarige Tom. Hij overleeft het ongeluk, maar een aantal achtergebleven stukjes in zijn hoofd zorgen voor een buitengewoon effect... Hij weet en ziet meer dan hij zich ooit voor kon stellen. Tom heeft ineens superkrachten. En met deze ongelooflijke kracht komt de keuze: wraak nemen op een gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert of zich gedeisd houden?

Brooks heeft een vast publiek onder jongeren verworven en zijn romans worden inmiddels ook door veel volwassenen gewaardeerd. iBoy is alweer het negende boek dat in het Nederlands wordt vertaald.
+


Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Vertaald door
Jenny de Jonge
Uitgeverij
Uitgeverij De Harmonie B.V.
Eerste editie
02 mei 2012
Laatste editie
02 mei 2012
ISBN
9789076168241


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie
Nienke Pool Auteur

Rauwe kost

door: Nienke Pool 2 reacties

iBoy is een golden oldie uit 2010 die volgend voorjaar op het witte doek in première gaat. Hierdoor kan dit rauwe boek van Kevin Brooks rekenen op hernieuwde interesse. Brooks vindt het allemaal prima en laat het met gepaste trots over zich heenkomen. Na een studie psychologie, filosofie en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: iBoy

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken