Ik heb hem nog niets verteld

15

Artikelen 3

In het sms'je stond:

Ik heb hem nog niets verteld.

kost me zoveel moeite.
pff. hvj.

Maar het bericht was niet voor mij bestemd. Het leven verandert wanneer liefdesverklaringen in sms'jes niet voor jou bedoeld zijn. Deze liefdesverklaring, die insloeg als de bliksem, onverwacht en elektriserend, veranderde mijn leven.

Beto is een jonge Spaanse architect die midden in een persoonlijke en emotionele crisis aankomt in München. Hij is met zijn vriendin uitgenodigd om deel te nemen aan een congres dat veel kan betekenen voor zijn toekomstperspectieven. Maar vrijwel meteen na aankomst verandert zijn verblijf in Duitsland in een comédie humaine. Door één sms'je, dat inslaat als de bliksem, komt zijn leven volledig op zijn kop te staan.

Met een scherp gevoel voor humor en een nog scherper gevoel voor de menselijke psyche schreef de veelgeprezen David Trueba een roman over liefde in tijden van crisis, het genadeloos verstrijken van de tijd en een ontmoeting tussen generaties.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
14 juni 2016
Uitgeverij
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029091176 , 9789402305838 , 9789029091602 , 9789029091756


Artikelen over Ik heb hem nog niets verteld

Hebban Sterrenparade (25)
10 juli 2016 3 likes
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Ineenstortende ambities

door Mads Bruynesteyn op 20-07-2016

De werkloze Spaanse landschapsarchitect Beto is met zijn vriendin (en tevens zakelijk assistente) Marta in München om een groot architectencongres te bezoeken. Niet alleen aanschouwt hij er het werk van zijn concullega’s, maar ook presenteert hij zijn eigen ontwerpen in de hoop een prijs in de wacht te slepen, wat hem weer geld oplevert. Dit keer heeft hij een zandlopertuin ontwikkeld, want, zo...


Lezersrecensies (1)

Ontroerend & bedachtzaam

door: Karin Teirlynck 1 like
Het verhaal is in de ik-vorm geschreven door Beto, een Spaanse, maar werkeloze landschapsarchitect. Samen met zijn vriendin en partner Marta is hij uitgenodigd op een congres in Duitsland. Daar mag hij in een vijftien minuten durende presentatie zijn uiteenzetting doen over zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic