Advertentie

In de wildernis

37

Gelezen 51 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 10 Favoriet 13 Recensies 2
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

Op meeslepende wijze beschrijft Kobie Krüger de belevenissen van haar gezin in het hart van de Afrikaanse wildernis. Te midden van de overweldigende natuur, neemt zij de opvoeding van een leeuwtje op zich.

Als Kobie´s echtgenoot een baan krijgt als opzichter in een van de grootste nationale wildparken, wordt haar droom werkelijkheid. Samen met hun drie dochters verhuizen de Krügers naar de Afrikaanse wildernis. Daar zullen zij elf jaar wonen zonder enige luxe, ver van de bewoonde wereld, met als enige buren luipaarden, slangen, nijlpaarden en andere exotische dieren. Het absolute hoogtepunt is de opvoeding van een leeuwenwelpje, dat in de steek gelaten is door zijn moeder. Het leeuwtje Leo wordt geadopteerd en liefdevol opgevoed. Al snel is hij een volwaardig gezinslid waar iedereen dol op is, maar dan komt het hartverscheurende moment waarop Leo zijn eigen weg in de wildernis moet vinden.

Kobie Krüger werd geboren op een boerderij in Zuid-Afrika. Ze ontmoette haar echtgenoot Kobus op de universiteit van Pretoria. In 1980 verhuisden ze naar het Nationale Kruger Park, waar zij elf jaar zouden blijven. In de wildernis verscheen oorspronkelijk in Zuid-Afrika en stond daar maandenlang nummer 1 in de toptien. Tegenwoordig woont Kobie Krüger met haar echtgenoot in Paradise Beach aan de oostkust van Afrika.

+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
382
Uitgeverij
Bruna B.V. Eigen Uitgaven
Eerste editie
28 februari 2009
Laatste editie
28 februari 2009
ISBN
9789044323429


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: In de wildernis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken