Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Insomnia, spannende verhalen tegen het slapengaan
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 6 3 3 2 0 1 0

Insomnia, spannende verhalen tegen het slapengaan

9

Gelezen 11 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Insomnia, spannende verhalen tegen het slapengaan is een bundel gevuld met verhalen waarvan je wakker blijft. Spannende en soms zelfs angstaanjagende teksten waarin de schrijver de fantasie de vrije loop laat met het doel om de lezer uit zijn of haar slaap te houden.

Edgar Allan Poe wordt algemeen beschouwd als de grondlegger van een donker genre waarin de mens geen gemoedsrust werd gegund. Zijn doel was om mensen te laten huiveren en ze te laten kennismaken met de, al dan niet zichtbare, duistere krachten die ons omringen. Poe was een grootmeester, die qua verteltrant en spanningsopbouw zijn gelijke niet kende.

De opdracht voor de deelnemers aan de jaarlijkse verhalenwedstrijd van LetterRijn was om een verhaal te schrijven in deze traditie. De 30 beste inzendingen staan in deze bundel.
De bundel heeft een internationaal tintje door de aanwezigheid van vijf Vlamingen onder de dertig auteurs.

Insomnia, spannende verhalen tegen het slapengaan is een prima boek om mee naar bed te nemen, zeker als het je doel is vooral lekker lang wakker te blijven!

+


Genre
Korte verhalen , Thrillers & Spanning
Verhalenbundels
Uitgeverij
LetterRijn
Eerste editie
05 november 2014
Laatste editie
14 november 2014
ISBN
9789491875106 , 9789491875120


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

'Insomnia' maakt belofte waar

door: Nikkie Jessen 2 reacties 1 like

Uitgeverij LetterRijn organiseert sinds 2009 jaarlijks een verhalenwedstrijd om mensen te stimuleren in het schrijven. Het resultaat van 2014 is de verhalenbundel Insomnia. Spannende verhalen tegen het slapengaan. Een bundeling van de 30 beste verhalen uit meer dan 150 inzendingen. Wie zijn al deze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Insomnia, spannende verhalen tegen het slapengaan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken