Isis en de 14 sleutels tot heelwording
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 0 3 0 2 0 1 0

Isis en de 14 sleutels tot heelwording

3

Gelezen 3 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 4 Favoriet 2 Recensies 3
Non-fictie   Topics 0
De Egyptische godin Isis ging op zoek naar de veertien lichaamsdelen van haar geliefde Osiris, bracht deze weer bijeen en uit hun vereniging kwam Horus voort. Deze mythe beeldt de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn uit, onze neiging om dit tegen te werken en de inspanning die het vergt om je de heelheid van je ziel te herinneren. In dit boek reikt Isis je de veertien sleutels tot heelwording aan. Met deze sleutels kun je jouw reis afleggen die leidt tot het besef van eenheid en de verbinding met de bron in het geopende hart. Informatie, meditaties en oefeningen helpen je de wezensdelen die afgescheiden zijn geraakt weer terug te vinden, te helen en te integreren. Het boek is een inwijdingsreis waarin je wordt ondersteund door Egyptische goden, universele, tijdloze energieën die je aanraken en je bewustzijn doen ontwaken.
'Isis en de 14 sleutels tot heelwording' is gebaseerd op het alchemistische principe dat ernaar streeft tegenstellingen te verenigen. Het biedt je pure kennis, vergroot je intuïtie en je mogelijkheid om bewust met energie te werken. Je leert bijvoorbeeld te werken met de Ka, het energetische dubbellichaam, met Sekhem, de vurige levensenergie, en met Egyptische symboliek.
Stap voor stap kom je dichter bij je heelheid en word je je weer bewust van je ware zelf. Angst verandert in liefde en kracht. Je gaat je eigen ruimte innemen en voelt een directe verbinding met je eigen innerlijke oneindige universum. Je bent heel geworden.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Uitgeverij
A3 boeken
Eerste editie
29 april 2014
Laatste editie
31 mei 2014
ISBN
9789491557118


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Van verdicht naar verlicht; word je beste zelf!

door: Marjan van Druenen 2 likes

Petra Stam en Els Lijesen zetten hier een uniek werk op de kaart. Stam is klassiek homeopaat en spiritueel coach, Lijesen was werkzaam als theatermaker en heeft nu een eigen healingpraktijk. Samen hebben ze in 2014 de Isis mysterieschool gesticht waar de jaartraining 'de 14 sleutels tot...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Isis en de 14 sleutels tot heelwording

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken