Josefiens Zevende Hemel

4

Spots 2
Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit Engeland naar Nederland, waar ze een eigen vegan patisserie wil beginnen.

Josefien weet het zeker, er is voorlopig geen plaats voor een man in haar leven, en al helemaal geen Engelsman. Nooit meer. Ze is gelukkig zo met haar dochtertje, Franse herder Beau en haar Nederlandse familie.

Maar dan leert ze de aantrekkelijke Luke Lovegrow kennen. Jawel, een Engelsman. Hij is in Den Haag voor een internationale conferentie en het huwelijk van zijn halfbroer.

Een discussie in een café maakt duidelijk dat Josefien en Luke heel anders in het leven staan. Hij overtuigd vleeseter, zij al jaren vegan; hij conservatief en een tikkeltje seksistisch, zij progressief en overtuigd feministe.

Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen twee zulke verschillende karakters? Trekken tegenpolen elkaar inderdaad aan? Of is hier sprake van een gevalletje `twee geloven op een kussen, daar rust de duivel tussen'?

Een ding is zeker: aan vuurwerk geen gebrek tussen die twee.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
248
Laatste editie
28 januari 2019
Uitgeverij
Bed of Roses
ISBN
9789082754025 , 9789082754032


Door lezers

Feelgood Club / Lezersbuddy Josefiens Zevende Hemel
13 februari 2019 15 reacties
Feelgood Club / Boekpresentatie Josefiens zevende hemel
29 januari 2019 21 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95 Bestel het ebook bij Libris voor 8,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 8,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €8,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Modern, romantisch verhaal!

door: EllyK 2 reacties 2 likes
Zelfstandig te lezen, maar er komen mensen in voor, die ook deel uitmaakten van het verhaal in het eerste deel. Dit vrolijke verhaal begint met een reis. Josefien gaat, na haar scheiding, terug naar Nederland. Naar Den Haag, waar haar familie woont. Ze heeft het gehad met Engelse mannen in het...
ebook

Waar is die Zevende Hemel van Josefien?

door: Francisca den Otter 2 reacties 2 likes
Josefien Boterenbrood (nicht van Eva Boterenbrood uit De Franse Slag) verhuist met haar dochtertje Penny terug naar Nederland na het mislukken van haar huwelijk. Ze is vastbesloten om in Den Haag een vegan patisserie te beginnen. Voor de dubbele bruiloft van haar nicht Eva en neef Tom gaat ze twee...
ebook

Blijft boeien

door: Marjolein Zoutendijk 1 reactie 2 likes
Ik had weer de eer het boek voor uitgave te mogen lezen en het van commentaar te voorzien. Opbouwend natuurlijk! Zelfs na een aantal keer lezen bleef het boek me boeien. Altijd goed om een boek 2 keer te lezen. De eerste keer lees je het snel en lees je over dingen heen, het is ook spannend dus wil...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic