Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ladders van schuim
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 8 3 2 2 0 1 0

Ladders van schuim

14

Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 8
Literatuur & Romans   Topics 0
"Ladders van schuim is een coming of age roman over het bijeen proberen te brengen van hoofd en hart, opvoeding en verliefdheid."
Als kind neemt Peter Bolder zich voor zijn moeder nooit meer teleur te stellen. Heilig gelooft hij in haar ideaalbeeld van de liefde. Het is er één of geen. Zijn moeder blijft dan ook in zijn hoofd meekijken als hij de eerste stappen zet op het liefdespad. Geschreven in de traditie van het persoonlijke verhaal met een scherp oog voor detail, volgt de lezer de ervaringen van Peter in de tijdgeest van de jaren 80.
"In Ladders van schuim is iemand aan het woord met een vaste schrijfhand, iemand die het verhaal voor zich ziet en dat in beelden weet te vangen, dat is de indruk die ik krijg van het verhaal. [...]  Prima schrijfstijl."
Jowi Schmitz (auteur/docent)
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
234
Uitgeverij
aquaZZ
Eerste editie
01 mei 2018
Laatste editie
08 maart 2021
ISBN
9789078459880 , 9789083222738


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ladders van schuim

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken