Advertentie
Lekker en snel voor elke dag

Lekker en snel voor elke dag

4
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair   Topics 0
Genieten van lekker eten, daar gaat het Jasmine en Melissa Hemsley om. Simpel om te maken, heerlijk om te delen en toevalligerwijs ook nog eens goed voor je. In 140 recepten - gebaseerd op natuurlijke, onbewerkte producten en rijk aan voedingsstoffen - laten de zusjes Hemsley zien hoe eenvoudig lekker en gezond eten eigenlijk is. Door het accent te leggen op een eenvoudige basis en het gebruik van slechts enkele ingrediënten is dit nu voor echt iedereen haalbaar.
De mooie foto's en het enthousiasme van Jasmine en Melissa loodsen je moeiteloos
door de gevarieerde recepten. Daarnaast staat het boek vol met praktische tips voor het maken van een weekplanning, koken voor kinderen, bouillon maken en nog veel meer.

Hemsley + Hemsley staat voor Jasmine en Melissa Hemsley. In 2010 begonnen de zussen als privéchef-koks en kookten ze thuis bij mensen die gezonder en energieker wilden leven. Daarnaast gaven ze hun klanten kooklessen en adviezen om gezonder te koken. Vier jaar geleden begonnen ze een blog voor de Britse Vogue. Hun manier van koken is gebaseerd op tien jaar zelfstudie en hun ervaringen als privékok en is gericht op het eten van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen. Hun eerste boek verkocht al meer dan 200.000 exemplaren wereldwijd.
Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
Laatste editie
24 mei 2016
ISBN
9789059566873
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Hemsley & Hemsley #2

door: Zwartraafje 1 like
Net als de meeste kookboeken begint ook Lekker en snel voor elke dag met een inleiding waarin de zusjes Hemsley zichzelf voorstellen. Vervolgens geven ze een woordje uitleg over hun filosofie en de regels die ze naleven. Daarnaast kan je ook nog enkele voorbeelden van weekmenu’s terugvinden in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook