Advertentie
life in balance
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0
Parool:

Life in balance

0

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Artikelen 1   Topics 0

Leer gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance

In het nieuwste kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte en verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto’s en heerlijke en toegankelijke recepten zijn ook hier weer aanwezig. 

Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afgewisseld met katernen vol informatie over superfoods zoals groenten, granen, zaden en noten.

Donna Hay staat wereldwijd bekend om haar heerlijke maar makkelijk te volgen recepten en de enorm mooi gestylde afbeeldingen. Hay heeft al meer dan 20 kookboeken uitgegeven, waaronder de succesvolle The new easy en het Donna Hay Seizoenskookboek. Daarnaast geeft ze het donna hay magazine uit, heeft ze een column in onder andere de Nieuw-Zeelandse krant The New Zealand Herald, een succesvolle webwinkel en een eigen serviesgoed- en etenswarenlijn.

 

‘Donna is de Queen of Styling. Ze is geen intimiderende chef, maar staat naast je.’

Rudolph van Veen in RTL Late Night

‘Je zou dit Het Nieuwe Koken kunnen noemen: geen ingewikkelde toestanden met exotische  ingrediënten waarvoor je de halve stad af moet fietsen, wel gezond, lekker en aantrekkelijk eten.’

 

Elegance

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
06 september 2016
Laatste editie
06 september 2016
ISBN
9789000351602


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Life in balance

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken