Maak je niet dik

8

Artikelen 1 Spots 1

Maak je niet dik geeft duidelijke adviezen over hoe we veel gezonder, aangenamer en langer kunnen leven door gewone dingen in onze alledaagse levensstijl aan te passen. In het boek wordt afgerekend met onzinnige en meestal ongezonde hypes en populaire diëten. 

De adviezen in Maak je niet dik zijn gebaseerd op de wetenschappelijke analyses en conclusies uit de eerder verschenen en veelgeprezen bestseller Hoe word je 100?

William Cortvriendt (1956) is arts en heeft uitgebreide ervaring in medisch onderzoek, consultancy en communicatie. Zijn eerdere boek Hoe word je 100? was een bestseller in de Verenigde Staten, Nederland en België en wordt vertaald voor publicatie in diverse andere landen. 

William is daarnaast internationaal actief als columnist voor onder meer HP/De Tijd en hij is een veelgevraagd spreker, die regelmatig te gast is bij diverse programma's op radio en tv. Er wordt momenteel gewerkt aan een meerdelige tv-documentaire gebaseerd op zijn boeken Hoe word je 100? en Maak je niet dik.

Verschenen in
Genre
Culinair , Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
18 november 2015
Uitgeverij
Schuyt & Co Lucht
ISBN
9789491729379


Artikelen over Maak je niet dik

  Meer artikelen


Door lezers

3 Boeken / Drie boeken zoeken een nieuw baasje (2)
01 januari 2018 8 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Bundeling van adviezen

door: Marble 1 like
Boek waarin alle inzichten op het gebied van gezond leven en eten gebundeld zijn. Veel inkoppertjes. Wanneer je je de afgelopen periode al verdiept hebt in gezonde levensstijl, weinig nieuws. Doet denken aan de Voedselzandloper.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic