Maak je niet dik
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 3 3 9 2 1 1 0

Maak je niet dik

13

Gelezen 18 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 1   Topics 0

Maak je niet dik geeft duidelijke adviezen over hoe we veel gezonder, aangenamer en langer kunnen leven door gewone dingen in onze alledaagse levensstijl aan te passen. In het boek wordt afgerekend met onzinnige en meestal ongezonde hypes en populaire diëten. 

De adviezen in Maak je niet dik zijn gebaseerd op de wetenschappelijke analyses en conclusies uit de eerder verschenen en veelgeprezen bestseller Hoe word je 100?

William Cortvriendt (1956) is arts en heeft uitgebreide ervaring in medisch onderzoek, consultancy en communicatie. Zijn eerdere boek Hoe word je 100? was een bestseller in de Verenigde Staten, Nederland en België en wordt vertaald voor publicatie in diverse andere landen. 

William is daarnaast internationaal actief als columnist voor onder meer HP/De Tijd en hij is een veelgevraagd spreker, die regelmatig te gast is bij diverse programma's op radio en tv. Er wordt momenteel gewerkt aan een meerdelige tv-documentaire gebaseerd op zijn boeken Hoe word je 100? en Maak je niet dik.

+


Genre
Culinair , Gezondheid & Psychologie
Gezondheid algemeen
Uitgeverij
Schuyt & Co Lucht
Eerste editie
18 november 2015
Laatste editie
18 november 2015
ISBN
9789491729379


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Maak je niet dik

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.