Advertentie
mmr

Magic Moment Resort

21
Gelezen 22 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 3
Literatuur & Romans   Topics 0

Een verstoorde gezinsvakantie in Florida, een ruziënd echtpaar, een studente met een laag zelfbeeld en een man die een vrouw versiert in een café. Levens die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, maar waar vernietigende geheimen een hoofdrol blijken te spelen. Suzanne Hazenberg schreef een onthutsend boek over liefde en verraad, over seks en seksueel geweld, over schaamte en schaamteloosheid. Ze laat zien hoe macht in onmacht kan veranderen en hoe slachtoffers en daders van rol kunnen verwisselen.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Gloude publishing
Laatste editie
27 maart 2019
ISBN
9789493041011 , 9789493041059
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Een doordacht geconstrueerde, circulaire roman

door: Marvin O. 1 like

Wie Magic Moment Resort in handen neemt, ontkomt door de roze en bordeaux omslag moeilijk aan het vooroordeel dat dit een “roze roman” is. We denken dan overwegend aan chicklit- en feelgoodelementen, weinig om het lijf hebbend. We zetten de puntjes maar liever meteen op i, want het boek is...

Boeiend en vlot geschreven

door: Parijs82 1 like
Een boek dat je niet zomaar weg legt: ik heb het achterelkaar uitgelezen. Met vlotte pen en onderkoelde humor geschreven verhaal over een aantal mensen die in eerste instantie niets met elkaar te maken hebben. De schrijfster schuwt plastische beschrijvingen bepaald niet en dat geeft er een heel...

Aanrader, boek dat je bij blijft

door: emarit 1 like
Prettige schrijfstijl, uiteenlopende verhaallijnen die blijven boeien. Op het eind komen deze verhaallijnen op verrassende wijze samen waardoor enerzijds dingen op hun plek vallen maar tegelijkertijd nieuwe vragen worden opgeroepen. Daardoor blijft het boek lang in je gedachten.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook