Advertentie

Met het bloed van mijn hart (2)

135
Gelezen 184 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 194 Favoriet 21 Recensies 3
Literatuur & Romans Artikelen 2 Spots 1 Top25's 4   Topics 0
1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het echtpaar hun hereniging met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Daar stapt Claire tijdens een wandeling in een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, die haar laat kennismaken met ongekende passie en allesomvattende liefde. Al snel blijkt echter dat Claire heen en weer kan reizen in de tijd, en wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Zo begint de Reiziger-serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd.

Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Oorspronkelijke titel
Written In My Own Heart's Blood
Serie
De Reiziger (8)
Vertaald door
Annemarie Lodewijk Iris Bol
Aantal pagina’s
640
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
18 november 2014
ISBN
9789022572382 , 9789402303001
+Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage

Lezerswaarderingen

5 85 4 35 3 15 2 0 1 0

Artikelen over Met het bloed van mijn hart (2)

  Meer artikelen

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Ik haat series!
08 januari 2019 58 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Laatste deel van een veelzijdige serie

door: Diane Kooistra 1 like

Met het bloed van mijn hart 2 is het tweede deel van het laatste boek van de Reizigersserie. Het verhaal begint waar het vorige deel eindigde, midden in de Amerikaanse burgeroorlog.

Jamie vecht in deze oorlog aan de kant van de kolonisten en Claire ontfermt zich over de gewonden. Dan wordt Claire...

eind goed al goed?

1 like ebook
Wederom een mooi boek uit de reizigers serie. Net als in deel 8-1 zijn Jamie en Claire in Amerika beland, midden in de oorlog tussen de engelsen en de amerikanen. Ook Roger en Brianna met de kinderen zijn van de partij. Er worden weer allerlei avonturen beleefd. Het blijft een mooie serie. Ik vind...

De liefhebber zal blij zijn

door: Puk 1 like
Ook dit tweede deel van boek nr 8 is erin gegaan als koek. De verwikkelingen volgen zich in hoog tempo op en zoals we gewend zijn van Diana Gabaldon doe je het boek dicht terwijl er nog heel veel vragen door je hoofd spoken. Ik heb begrepen dat er nog een deel 9 aan gaat komen vooral om de vragen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook