Michelle Obama

10

Lijsten 1

Een inspirerend verhaal van een wereldwijd icoon, nu met exclusief nawoord voor Nederlandse editie

Met kundige verslaggeving, een boeiende vertelwijze en oog voor detail volgt Peter Slevin Michelle Obama; van haar jeugd in de gesegregeerde South Side van Chicago tot haar rol als First Lady in het Witte Huis. Hij gaat in op haar beproevingen aan de Princeton Universiteit en Harvard Law School tijdens de op racistisch gebied bewogen jaren tachtig. Ook de dilemma’s waar zij voor stond, terwijl zij in Chicago hard aan haar carrière werkte, een gezin grootbracht én haar man hielp om president van de Verenigde Staten te worden, komen aan bod.

Van de lessen die ze leerde in Chicago tot het gedachtegoed die zij uitdraagt als een van de meest bewonderde vrouwen ter wereld: Michelle Obama is een verfrissend en meeslepende vertelling van een bijzondere en krachtige vrouw.

Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
448
Laatste editie
22 november 2018
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000359271 , 9789000359288 , 9789000361533 , 9789049806941

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €11,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Slecht geschreven biografie

door: leeswolvin 1 like
Mijn leesclubmaatje koos voor het boek van Michelle. Dat vond ik een leuke keus want het boek stond op mijn wil ik lezen-lijst. Al snel was ik teleurgesteld in dit boek. Het is slecht geschreven. Geen verhaal maar opsommingen. Naar mijn idee bewijst de schrijver Michelle Obama met deze biografie...
ebook

picture of a remarkable woman

door: Shadira Monsanto 1 like
Michelle Obama declined to be directly interviewed for the book, but Slevin conducted dozens of interviews with her family members and friends, colleagues and former neighbors. He also drew on published and unpublished interviews and reports. The result is a deeply informed portrait of the first...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic