Advertentie
Moskva
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 10 3 27 2 4 1 2
VN:

Moskva

47

Gelezen 55 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 66 Favoriet 1 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Spots 2   Topics 0

Moskva van Jack Grimwood is een razendsnelle Koude Oorlog-thriller doordrenkt met schaduwen uit de Tweede Wereldoorlog. Geschreven met veel gevoel voor sfeer en boeiende personages neemt Grimwood je mee naar het donkere hart van een vroegere tijd en plaats. Voor de fans van Le Carré, Deighton, Fleming en Tom Rob Smith.

Januari 1986. Een week nadat de uit de gratie geraakte spion Tom Fox gestationeerd wordt in Moskou, verdwijnt de vijftienjarige dochter van de Britse ambassadeur spoorloos. Fox, die zijn eigen dochter verloor, wordt gevraagd haar te vinden. Bij zijn zoektocht ontdekt hij een spoor dat teruggaat tot de Tweede Wereldoorlog en waar een aantal van de invloedrijkste Russische maffiabazen, politici en militaire leiders bij betrokken zijn. Zij zitten niet te wachten op een buitenlandse spion die zich met hun zaken bemoeit. Zeker niet wanneer een seriemoordenaar op het punt staat nogmaals toe te slaan.

'Nog beter dan Kind 44 van Tom Rob Smith' - The Daily Telegraph

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
13 november 2018
Laatste editie
16 november 2018
ISBN
9789026345524 , 9789026345531


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Keuze van de redactie
Onno van Rijen Hebban Recensent

Verraad, wraak, mysterie en miserie

door: Onno van Rijen

Jack Grimwood heeft als auteur al enkele gedaanteverwisselingen ondergaan. Geboren op Malta in 1953 als Jon Courtenay schreef hij tussen 1997 en 2013 science fiction en fantasyverhalen onder de naam Jon Courtenay Grimwood. In 2013 veranderde hij zijn auteursnaam in Jonathan Grimwood en schreef het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Moskva

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken