Advertentie

Natan Z.

288

Rank 983 Gelezen 303 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 345 Favoriet 13 Recensies 53
Thrillers & Spanning Artikelen 4 Lijsten 2 Spots 8   Topics 0

Acht jonge moeders zijn door een seriemoordenaar om het leven gebracht. Ieder van hen leed aan een ongeneeslijke ziekte. De dader, Natan Z., zit veilig in een tbs-kliniek, maar dreigt door een fout van justitie vroegtijdig vrij te komen. Tijdens het proces doet zijn advocaat Reinier een gruwelijke ontdekking.

Tegelijkertijd speelt de jonge therapeute Suus een levensgevaarlijk spel op de afdeling waar Natan vastzit en werkt Hannah, echtgenote van Reinier en een bekende Nederlandse schrijfster in de Franse Alpen aan haar nieuwe roman… over Natan. Terwijl ze probeert te overleven in het afgelegen Franse landhuis ontrafelt ze mysteries en ontdekt ze wie het op haar heeft voorzien.

Arjan Alberts brengt de lezer in het hart van een tbs-kliniek, een zenuwslopende strafrechtzaak en een meesterlijk spel rondom een seriemoordenaar wiens zieke karakter ondoorgrondelijk lijkt…

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
13 maart 2019
Laatste editie
18 september 2020
ISBN
9789401610186 , 9789401610315 , 9789401613170
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jeanet
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (53)

Keuze van de redactie

Helaas meer actie dan psychologisch inkijkje

door: Edwin Lommers

Natan heeft de moord van acht moeders, die allen ziek waren, op zijn geweten. Hij heeft hiervoor een tbs-maatregel opgelegd gekregen. Therapeut Suus, één van zijn slachtoffers die overleefde, heeft maar één doel: wraak nemen. Wanneer zij in de tbs-kliniek waar Natan verblijft komt te werken, ziet...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Natan Z.

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken