Advertentie
Nerds!

Nerds!

32
Gelezen 33 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 35 Favoriet 1 Recensies 3
Non-fictie Spots 1   Topics 0
Emilio Guzman en Thijs van Domburg zijn nerds. Van alle kanten wordt hun al jaren duidelijk gemaakt dat ze niet helemaal normaal zijn. Als ze nou van die jonge, knappe, hyperintelligente wetenschapsnerds waren die bij DWDD over bitcoins komen vertellen… Maar nee, ze zijn échte nerds. Gamende, striplezende Lord of the Rings-kijkende nerds. Wanneer ben je er één en hoe kom je daarachter? Hoe ga je om met je nerdy kind, geliefde of collega? En schuilt er niet stiekem in iedereen een nerd? In Nerds! maken Emilio en Thijs je wegwijs in de wondere wereld van de nerd. Met vaart, humor en kennis van zaken laten ze zien dat nerd-zijn niets is om je voor te schamen en geven ze antwoord op prangende vragen als: wie is er beter – DC of Marvel? In welke volgorde kun je Star Wars het beste kijken? En wat is nu precies het verschil tussen een strip en een comic?

Van superhelden, fantasy en sciencefiction tot action figures en bordspellen: dit boek is een ode aan de nerd. Geschreven voor doorgewinterde nerds, bijna-nerds, stiekeme nerds, en instapnerds. En voor normale mensen, die de nerd beter willen leren kennen!
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Laatste editie
30 april 2019
ISBN
9789038805825 , 9789038805832
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Maak de Nerd in je wakker

door: Jurgen van der Hulst 9 reacties 1 like
Dat (bijna) iedereen wel een Nerd is word duidelijk als je dit boek leest. Ik wist het natuurlijk al, maar nu weet is ook de categorie (Strip-nerd), Het boek is vol humor en vlot geschreven en word nergens saai of langdradig. Dus ga lezen en leer alles over de Nerds en hun gedrag.

Nerds!

door: Cheen 1 like
!In deze review komen spoilers en mijn ongezouten meningen in voor! Review 58# Zag dat dit boek besproken werd op tv (DWDD) en moest en zou hem hebben. Wie wil er nou niet een boek over nerds (nou deze nerd stond te popelen om het te lezen.) Sprong daarom een gat in de lucht toen ik las dat ik een...

Grappig en informatief

door: Marijke 1 like
In drie dagen tijd (met een baby thuis) dit boek uitgelezen. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Erg grappig geschreven, veel leuke informatie en een feest der herkenning. Ik moet concluderen dat ik zelf eigenlijk ook een nerd ben.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook