Advertentie

Netforce Explorers Het dodelijkste spel

5

Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Miljoenen mensen over de hele wereld nemen deel aan het real worldspel Sarxos. Steeds wanneer men dit wil - door simpelweg plaats te nemen in de aan hun pc verbonden implantatiestoel - kunnen de deelnemers op elk gewenst moment toetreden tot het virtuele domein Sarxos, waar men kan eten, drinken, slapen en vooral vechten, maar niet kan blijven... Door deel te nemen aan Sarxos vergeet men de echte wereld en duikt men onder in een fascinerende wereld vol fantasy, magie, avontuur en macht. De regels van het spel zijn duidelijk en onverbiddelijk.
Totdat er vreemde dingen gebeuren. Actieve spelers worden niet alleen op onverklaarbare wijze uit het spel 'gewipt', maar er wordt met de regels gesjoemeld. Realiteit en fantasy lopen opeens zo gevaarlijk door elkaar dat veel spelers over de hele wereld in levensbedreigende situaties terechtkomen. Megan O'Malley - in het echt een vrolijke en spontane scholiere - wordt door Netforce ais spion het virtuele rijk in gestuurd om te onderzoeken wie er dubbelspel speelt en waarom. Ze wordt hierbij geholpen door Leif Anderson, een mede-Netforce Explorer, die in Sarxos over bijzondere krachten beschikt...

+


Genre
Kind & Jeugd , Thrillers & Spanning
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Aantal pagina’s
255
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
31 oktober 1998
Laatste editie
31 oktober 1998
ISBN
9789044927504


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Netforce Explorers Het dodelijkste spel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken