Netforce Explorers Het dodelijkste spel

,

0

Miljoenen mensen over de hele wereld nemen deel aan het real worldspel Sarxos. Steeds wanneer men dit wil - door simpelweg plaats te nemen in de aan hun pc verbonden implantatiestoel - kunnen de deelnemers op elk gewenst moment toetreden tot het virtuele domein Sarxos, waar men kan eten, drinken, slapen en vooral vechten, maar niet kan blijven... Door deel te nemen aan Sarxos vergeet men de echte wereld en duikt men onder in een fascinerende wereld vol fantasy, magie, avontuur en macht. De regels van het spel zijn duidelijk en onverbiddelijk.
Totdat er vreemde dingen gebeuren. Actieve spelers worden niet alleen op onverklaarbare wijze uit het spel 'gewipt', maar er wordt met de regels gesjoemeld. Realiteit en fantasy lopen opeens zo gevaarlijk door elkaar dat veel spelers over de hele wereld in levensbedreigende situaties terechtkomen. Megan O'Malley - in het echt een vrolijke en spontane scholiere - wordt door Netforce ais spion het virtuele rijk in gestuurd om te onderzoeken wie er dubbelspel speelt en waarom. Ze wordt hierbij geholpen door Leif Anderson, een mede-Netforce Explorer, die in Sarxos over bijzondere krachten beschikt...

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
255
Laatste editie
31 oktober 1998
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789044927504
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic