OERsterk eten

4

Artikelen 3

OERsterk Eten bevat echte voeding zoals de natuur het heeft bedoeld. Dit kookboek zorgt voor blije gezichten aan tafel. Het bevat veel tips en praktische bijlagen, maar vooral smaakvolle gerechten die voor iedereen simpel zijn klaar te maken. Wil jij stOER eten? Bekijk dan de nieuwste trends op voedselgebied. Ervaar hoe je meer energie krijgt en jezelf en je omgeving met voeding kunt versterken. Is je lijf je lief, werk dan preventief!

Vervolg op de bestsellers OERsterk en OERsterk Leven!

Drs. Richard de Leth (1982) is inspirator voor een gezonde en gelukkige leefstijl. OERsterk Eten is het vervolg op zijn bestsellers OERsterk en OERsterk Leven.

Jolanda Dorenbos (1969) merkte als diëtist dat er een 'missing link' was omtrent het verkrijgen en behouden van de vitaliteit. In de orthomoleculaire geneeskunde en de klinische PNI heeft ze deze antwoorden gevonden

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
232
Laatste editie
10 maart 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789081899093


Artikelen over OERsterk eten

Nieuwe trend: insecten eten
29 april 2015 1 like
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €28,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Gezond en gelukkig met OERsterk eten

Gezond en gelukkig oud worden. Dat is waar Richard de Leth en Jolanda Dorenbos zich sterk voor maken. Of gezond en gelukkig per definitie met elkaar verbonden zijn laten we even in het midden. Richard de Leth studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de orthomoleculaire geneeskunde. Jolanda Dorenbos is diëtiste en ook zij is voorstander van de orthomoleculaire wijze van genezen. Richard de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic