Advertentie

Onderhuids

87

Rank 6144 Gelezen 107 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 58 Favoriet 5 Recensies 7
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0
De eerste werkdag van Masha Kirilenko bij de politie van Hasselt begint hectischer dan verwacht. Er werd een jonge vrouw gewurgd in haar flatje aangetroffen. De sexy, jonge Letse wordt eropuit gestuurd om haar ervaren collega Felix Debie te assisteren. Kort daarna gebeurt er een gelijkaardige moord en gaat de bal pas écht aan het rollen.
Masha kampt intussen met de spoken uit haar verleden, maakt kennis met een getormenteerde ex-flik met te veel testosteron, gaat de strijd aan met boefjes in een supermarkt en ondervindt dat de mannen en vrouwen op het politiekantoor elk hun eigen zorgen hebben. De onderhuidse spanning is te snijden...
Een verhaal van moord en passie, van spijt en romantiek, van mensen die hun verlangens willen invullen en hun verleden willen vergeten.
Succesauteur Luc Deflo, goed voor al meer dan 500.000 verkochte thrillers, start een nieuwe reeks op met de jonge schrijfster Aloka Liefrink. Even spannend en onweerstaanbaar als Deflo's thrillers, maar met méér passie, méér relationele perikelen en een sterke vrouwelijke touch. Uniek in Vlaanderen!
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Literaire thriller
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Eerste editie
22 mei 2014
Laatste editie
22 mei 2014
ISBN
9789089314475 , 9789089314932


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Guy Doms Hebban Recensent

Een nieuwe tandem die niet kraakt

door: Guy Doms 1 like

Luc Deflo (1958) is geen watje; zijn creatieve geest gaat geen uitdaging uit de weg. Zijn fans weten dat en kijken telkens uit op welke wijze deze Vlaamse topauteur de lezers weer eens zal verbazen. Met Onderhuids zorgt hij alweer voor de volgende surprise. Hij vormt met Aloka Liefrink (1979) een...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onderhuids

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.