Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Onderstromen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 100 4 126 3 86 2 11 1 1
VN:

Onderstromen

324

Gelezen 375 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 208 Favoriet 19 Recensies 9
Thrillers & Spanning Spots 4   Topics 0

‘Een van ’s werelds succesvolste auteurs.’ AD Magazine
De familie Bigelow lijkt het ideale leven te leiden in het idyllische stadje Lakeview. Vader Graham is een succesvolle chirurg, de moeder van het gezin is een mooie vrouw, een graag geziene verschijning binnen de hechte gemeenschap van het stadje. Maar achter de gesloten deuren leven de kinderen Zane en Britt Bigelow in angst. Hun vader houdt de familie in een ijzeren greep, en zij hebben geleerd om daar zo goed mogelijk mee om te gaan en het voor de rest van de wereld verborgen te houden. Tot de dag dat Zane vier minuten te laat is en de fout maakt met zijn vader in discussie te gaan. De consequenties verscheuren de familie, en de -ouders komen in de gevangenis terecht. Zane en Britt groeien op bij hun liefhebbende tante en grootouders, maar de gebeurtenissen van die dag hebben hun sporen achtergelaten.
Jaren later is Zane een succesvolle advocaat geworden, en keert hij terug naar Lakeview, vastbesloten om de demonen van vroeger voor altijd te laten rusten. Zijn tante en zus wonen nog altijd in het stadje, maar er is ook een nieuwe bewoonster, Darbey McCrae. En onder haar vrolijke uiterlijk schuilt een dieper trauma dan Zane kan vermoeden.
De pers over Nora Roberts

‘I love Nora Roberts.’ Stephen King
‘Amerika’s favoriete auteur.’ The New Yorker
‘Nora Roberts is een superster.’ The New York Times

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Thriller
Vertaald door
Iris Bol
Aantal pagina’s
480
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
16 april 2019
Laatste editie
16 april 2019
ISBN
9789022586211 , 9789402313024 , 9789022597316


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (9)

Keuze van de redactie

Huiselijk geweld in Lakeview

door: Onno van Rijen 1 like

Nora Roberts is een schrijfster die uitblinkt in het genre romance. Ze heeft ruim 200 boeken geschreven. Gemiddeld schrijft ze vijf boeken per jaar. Als J.D. Robb is ze ook actief in het genre crime met haar 49 delen tellende ‘In Death’ reeks, waarin overigens de romantiek niet ontbreekt. Dit geldt...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onderstromen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.