Advertentie

Onderstromen

257

Rank 1777 Gelezen 296 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 188 Favoriet 17 Recensies 9
Thrillers & Spanning Spots 4   Topics 0

‘Een van ’s werelds succesvolste auteurs.’ AD Magazine
De familie Bigelow lijkt het ideale leven te leiden in het idyllische stadje Lakeview. Vader Graham is een succesvolle chirurg, de moeder van het gezin is een mooie vrouw, een graag geziene verschijning binnen de hechte gemeenschap van het stadje. Maar achter de gesloten deuren leven de kinderen Zane en Britt Bigelow in angst. Hun vader houdt de familie in een ijzeren greep, en zij hebben geleerd om daar zo goed mogelijk mee om te gaan en het voor de rest van de wereld verborgen te houden. Tot de dag dat Zane vier minuten te laat is en de fout maakt met zijn vader in discussie te gaan. De consequenties verscheuren de familie, en de -ouders komen in de gevangenis terecht. Zane en Britt groeien op bij hun liefhebbende tante en grootouders, maar de gebeurtenissen van die dag hebben hun sporen achtergelaten.
Jaren later is Zane een succesvolle advocaat geworden, en keert hij terug naar Lakeview, vastbesloten om de demonen van vroeger voor altijd te laten rusten. Zijn tante en zus wonen nog altijd in het stadje, maar er is ook een nieuwe bewoonster, Darbey McCrae. En onder haar vrolijke uiterlijk schuilt een dieper trauma dan Zane kan vermoeden.
De pers over Nora Roberts

‘I love Nora Roberts.’ Stephen King
‘Amerika’s favoriete auteur.’ The New Yorker
‘Nora Roberts is een superster.’ The New York Times

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Thriller
Vertaald door
Iris Bol
Aantal pagina’s
480
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
16 april 2019
Laatste editie
16 april 2019
ISBN
9789022586211 , 9789402313024


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Onno van Rijen Hebban Recensent

Huiselijk geweld in Lakeview

door: Onno van Rijen 1 like

Nora Roberts is een schrijfster die uitblinkt in het genre romance. Ze heeft ruim 200 boeken geschreven. Gemiddeld schrijft ze vijf boeken per jaar. Als J.D. Robb is ze ook actief in het genre crime met haar 49 delen tellende ‘In Death’ reeks, waarin overigens de romantiek niet ontbreekt. Dit geldt...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onderstromen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken