Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ontij
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 5 3 14 2 4 1 0
NRC:

Ontij

24

Gelezen 25 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 21 Favoriet 0 Recensies 15
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0

De opvliegende, misantropische eigenaar van een eenvoudig strand-resort aan de Caribische kust heeft zijn jongvolwassen zoons, de tweeling Mario en Javier, altijd als niksnutten en mislukkelingen behandeld, waardoor ze een gloeiende hekel aan hem hebben gekregen. Hun moeder heeft hij letterlijk tot waanzin gedreven. Op een dag gaat hij met zijn zoons op open zee vissen terwijl er zwaar onweer dreigt. De atmosfeer is geladen en in de boot stijgt de spanning. Als de zee ruw wordt en de vader overboord slaat komt de tweeling voor een even aanlokkelijke als gruwelijke keuze te staan. Tomás González daalt in Ontij af naar de duistere krochten van de menselijke ziel, maar hij doet dat zoals altijd in een stijl zo helder als glas.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
07 februari 2019
ISBN
9789025451158 , 9789025451165


Boekinformatie wijzigen


Recensies (15)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ontij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken