Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Pirates pocket 01 vloek van black pearl
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

Pirates pocket 01 De vloek van de black pearl

2

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Junior Spots 1   Topics 0

Er worden verhalen verteld over een spookachtig schip dat in het Caraïbische gebied dood en verderf zaait. De bemanning en hun kapitein zijn voor altijd vervloekt en gedoemd eeuwig naar een mysterieuze schat te zoeken. Will Turner, een jonge wapensmid, gelooft de verhalen niet. Maar dat zou hij wel moeten doen. Als de jonge vrouw van wie hij houdt door de lugubere bemanning wordt ontvoerd, vraagt Will in opperste wanhoop hulp aan de beruchte kapitein Jack Sparrow. Jack heeft zo zijn eigen redenen om de jonge Turner te helpen. Het zonderlinge paar moet aan de Koninklijke Marine zien te ontsnappen, met een bemanning van vervloekte piraten vechten en koers zetten naar een eiland dat niet kan worden gevonde. En dat allemaal om Wills geliefde te redden en iets terug te krijgen wat Jack lang geleden verloor... Deze pocket vertelt het verhaal van Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl in 144 pagina's en bevat 8 pagina's met orginele filmbeelden.

+


Genre
Stripboeken
Strips algemeen
Uitgeverij
Sanoma Media Netherlands BV
Eerste editie
30 juni 2007
Laatste editie
30 juni 2007
ISBN
9789085743767


Boekinformatie wijzigenReacties op: Pirates pocket 01 De vloek van de black pearl

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.