Pitbull
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 41 4 52 3 38 2 5 1 0
VN:

Pitbull

136

Rank 3306 Gelezen 180 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 83 Favoriet 8 Recensies 5
Thrillers & Spanning Lijsten 3   Topics 0

In Mechelen wordt een jonge vrouw zo beestachtig vermoord dat zelfs ervaren speurders moeite hebben om hun emoties te bedwingen. Onderzoeksrechter Jos Bosmans is bang dat zijn rustige provinciestad zal worden overspoeld door blinde paniek en zet alle beschikbare middelen in om de zaak open te breken. Maar de tijd dringt, de pers staat te trappelen aan de zijlijn en de speurders staan voor een raadsel. Ze vinden geen motief, geen aanknopingspunt, niks. Dankzij het inlevingsvermogen van topspeurder Dirk Deleu wordt eindelijk een verdachte opgepakt. Benjamin Delaedt, een man van twaalf in een dozijn, heeft de vermoorde vrouw gestalkt. Daar kan geen twijfel over bestaan. Hij gaat zelfs over tot gedeeltelijke bekentenissen. En toch... Deleu twijfelt. Kunnen een banale verliefdheid en een drokenmanseed aan de toog een brave huisvader in zo'n korte tijd veranderen in een obsessief, moordlustig beest?

Als de radeloze Benjamin Delaedt door een administratieve fout te vroeg wordt vrijgelaten, neemt de zaak een perverse wending en moet Deleu afdalen tot in de diepste krochten van de menselijke psyche. Voorbij goed en kwaad. Recht naar de hel.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Oorspronkelijke titel
Pitbull
Serie
Dirk Deleu (9)
Aantal pagina’s
299
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
29 mei 2008
Laatste editie
31 oktober 2009
ISBN
9789022322963 , 9789460410598
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Pervers moordend beest

door: Diana Wienholds 1 like
Luc Deflo (Mechelen, 27 februari 1958), is een Vlaams schrijver en organisatie-adviseur. Hij debuteerde in 1999 met Naakte Zielen, zijn eerste psychologische thriller rond het speurdersduo Deleu en Bosmans die meteen genomineerd werd voor de Hercule Poirot Prijs. Na een aantal thrillers rond...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Pitbull

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken