Advertentie
Powerfood, yoga en meditatie

Powerfood, Yoga & Meditatie

5
Gelezen 6 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie Lijsten 1 Top25's 1   Topics 0

Tara Stiles heeft met haar nieuwste boek Powerfood, Yoga & Meditatie een super krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt! Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters. Alles wat je nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en je keuken. De combinatie zorgt voor een ideale mix (waarbij je ongezonde diëten, urenlange meditatiesessies en onhaalbare ingewikkelde yogahoudingen mag vergeten). Voor het eerst deelt Tara Stiles openhartig haar eigen verhaal in dit boek. Tijdens haar dansopleiding raakte ze volledig uit balans doordat ze gewoonweg niet goed voor zichzelf zorgde. Uiteindelijk kwam Tara tot het inzicht dat het niet gaat om minder calorieën, sporten als een bezetene of je overal druk om maken. Ze kwam weer in contact met haar eigen intuïtie en begon van binnenuit te werken aan een ongelofelijk sterk en prachtig lichaam. Met dit verhaal wil ze ons laten inzien dat de stap naar een ander, gelukkiger leven helemaal niet zo groot is als we soms denken. Met een gemakkelijk weekprogramma bestaande uit lekkere powerfood recepten, yoga- en meditatietips kun je zo aan de slag en ben je met deze lifestyleboosters hard op weg naar een happy, healthy #powerlifestyle!

Genre
Hobby & Vrije tijd , Lifestyle & Vrije tijd
Lifestyle algemeen
Vertaald door
Marijn van der Zwaard
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
Laatste editie
10 februari 2015
ISBN
9789021558325
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Powerfood, Yoga & Meditatie van Tara Stiles

door: Marianne 1 like
Ik heb het boek gekocht en ben neergeploft op de bank, haal het boek uit de verpakking en ik geniet ooooh wat geniet ik van dit boek, van voor tot achter, van de tips, de foto’s, haar verhaal enz. Het boek begint met een gedeelte inspiratie, dan volgt er een deel met Yogaseries, een deel over...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook