Schuilplaats

90

Dat Myron Bolitar een niet al te goede relatie met zijn broer had, was voor de fans al duidelijk. Dus wat moet hij als zijn neefje Mickey onder zijn toezicht wordt geplaatst? Voor Mickey Bolitar kan het leven niet veel ellendiger worden. Nadat hij zijn vader heeft zien sterven en zijn moeder in een afkickkliniek is opgenomen, moet hij bij zijn wereldvreemde oom Myron gaan wonen en tot overmaat van ramp moet hij ook nog naar een andere school!

Een nieuwe school betekent nieuwe vrienden en nieuwe vijanden. Gelukkig voor Mickey betekent het ook een fantastische nieuwe vriendin, Ashley. Het lijkt erop dat Mickeys leven eindelijk weer in de lift zit - totdat Ashley spoorloos verdwijnt. Maar Mickey is niet van plan om nog iemand kwijt te raken en besluit Ashleys spoor te volgen. Zijn zoektocht leidt hem naar een huiveringwekkende onderwereld en hij komt erachter dat Ashley niet is wie ze beweerde te zijn. En datzelfde geldt voor zijn overleden vader. Al snel ontdekt Mickey een samenzwering die zo schokkend is dat zijn schoolzorgen erbij in het niets vallen. Het leven zoals hij dat kende, komt volledig op losse schroeven te staan…

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Thrillers & Spanning , Young Adult
Vertaald door
Gert van Santen
Aantal pagina’s
303
Laatste editie
01 september 2014
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022562444 , 9789460233265

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €6,79 bijLezersrecensies (3)

Pakkend geschreven

door: Ellen 1 like
Het verhaal draait hem om de jonge Mickey Bolitar, zijn leven staat op zijn kop, zijn vader kwam om in een auto-ongeval waar hij ook zelf bij was en zijn moeder is volledig de pedalen kwijt door het voorval en verblijft in een afkickkliniek, ze is er slecht aan toe. Zijn oom zorgt voor hem maar...

Mickey is geen Myron

door: Ilona van der Putten 1 like
Als je alle boeken met Myron Bolitar hebt gelezen, is Mickey toch een mindere variant. Ik mis het samenspel tussen Myron en zijn vriend Windsor Horne Lockwood.

Recensie Schuilplaats

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Wat een goed YA boek, vlotte stijl, modern en veel actie. Dit schijnt het eerste deel van een serie te zijn, ik ben zeer benieuwd naar de rest want ik heb Mickey, Spoon en Ema in mijn hart gesloten :-)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic