Advertentie
9789492212030_VCOVR

Secretary Journals - Naar de Beurs

5
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 2 Recensies 3
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

In het tweede deel Naar de beurs gaat Jo-Anna met haar collega naar een internationale design beurs om aldaar het bedrijf te presenteren en promoten. De nieuw binnengehaalde Zweedse klanten zullen ook een bezoek brengen aan deze beurs, alsook de nieuwe Zweedse architect. Dat dit Max is weet Jo-Anna nog niet, maar dat duurt niet lang meer. Zowel zakelijk als privé staat haar leven op zijn kop en zijn er grote veranderingen op komst. Houdt zij haar hoofd boven water? Of vergaat zij in de hoge golven van emotie en stress? Jo-Anna's gevoelens, professionaliteit en organisatievermogen worden weer tot het uiterste op de proef gesteld.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Uitgeverij Oostland
Laatste editie
18 juli 2015
ISBN
9789492212030
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 13,95
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Met mijn neus in de boeken / Secretary Journals - Een zakelijk tripje (boekbloggersklusje)
19 maart 2017 5 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (3)

Dat leest snel weg!

door: VRSD 1 like
Herkenbare werksituaties, bekende plekken in Rotterdam, ik kon het me zo allemaal inbeelden. De romantiek laait op. Het boek las lekker snel weg. Ik vond het fijner geschreven dan deel 1, vooral omdat de dubbelingen er nu uit waren.

Weer heerlijk

door: SBvandenHoeven 1 like
Na het 1e deel pakt ook dit boek je gelijk. Spannend om te ontdekken hoe dit verhaal zich ontwikkeld. Wederom vol humor en weer erg lastig weg te leggen!

beter geschreven dan deel 1

door: Jane P. 1 like
Na het eerste deel Op zakenreis te hebben gelezen, kwam ik niet veel later dit boek tegen. Hoewel ik me met deel 1 heb vermaakt wist ik toch niet of ik wel zin had in nog een keer hetzelfde concept. Op de een of andere reden toch wel gedaan. En wat ben ik daar blij om. De schrijver heeft duidelijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook