Showstopper

8

Artikelen 2

Hoshiko is de sterattractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten optreden met gevaar voor eigen leven. De heersende, autochtone elite is dol op de show. Hoe gruwelijker, hoe beter.

Wanneer Ben, zoon van een machtig minister, voor het eerst de show bezoekt, wordt hij op slag verliefd op Hoshiko. Maar terwijl zij adembenemende kunsten op het hoge koord vertoont, wachten onder haar hongerige leeuwen.

Kan Ben haar helpen ontsnappen uit deze gevangenis? En heeft hij de moed het systeem aan te klagen dat zijn moeder als minister in stand houdt?

Showstopper van Hayley Barker is deel 1 in een spannend YA-tweeluik voor de fans van De Hongerspelen. Superspannende young adult voor 13 jaar en ouder.

Verschenen in
Serie
Showstopper (1)
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
416
Laatste editie
13 februari 2018
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026143809 , 9789026143823


Artikelen over Showstopper

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Wat een geweldig goed boek!

door: Hilma 1 like
Hoshiko wordt gedwongen te werken in het gevaarlijkste circus. De Zuiveren, de elite, bezoeken het circus graag, omdat ze weten dat er doden kunnen vallen.Degenen die er werken zijn toch niets waard. Maar Hishoko weet dat dit niet waar is. Als een zoon van een belangrijke minister het circus...

Topper

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Hayley Barker - Showstopper Het circusleven trekt ons allemaal aan. Maar in dit circus is alles anders. De zuivere mensen gaan er graag heen, en dan willen ze dat er doden vallen tijdens de optredens. De artiesten zijn Droesems en een droesem is niks waard. Het zijn mensen die te zwakke genen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic