Advertentie
So boho
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 1 3 9 2 1 1 0

So boho

14

Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 3
Junior Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 2   Topics 0

Hét fictiedebuut van het jaar: crea queen Jill, bekend van tv en youtube, schrijft haar eerste jeugdboek! Elvy's wereld eigen wereld - So boho! is het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Dit heerlijke, vlot lezende boek over mode, ibiza, kleding en creativiteit is een absolute aanrader.

Elvy's eigen wereld - So boho! is het eerste deel in een nieuwe fictieserie die vooral meisjes zal aaspreken, geschreven door 's lands bekendste crea queen. We maken kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, dus als hippiezus Joy Elvy uitnodigt om de zomer bij haar en haar boho-vrienden op Ibiza door te brengen, kunnen hun ouders moeilijk nee zeggen. Elvy's tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint.

Multitalent Jill tekent, ontwerpt, maakt programma's, schrijft columns en acteert. Ze is bekend van haar eigen programma bij Zapp op tv en van haar YouTube-filmpjes. Onder de jonge meiden is zij razend populair. Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy's eigen wereld gaat een grote wens van Jill in vervulling. In het boek zijn ook zwart-wit illustraties van Jills hand opgenomen.

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Serie
Elvy's eigen wereld (1)
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
03 april 2017
Laatste editie
19 april 2017
ISBN
9789025766092 , 9789025767334 , 9789025768201


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Ook zonder school een succescarrière

door: Marjoke Eikelenboom

Sommige talenten zijn zo bijzonder dat je daar op school niet mee uit de voeten kunt. Denk maar eens aan Anky van Grunsven, meervoudig Olympisch kampioene paardendressuur. Op school dachten haar leraren dat er niets van haar terecht zou komen, want ze besteedde te veel tijd aan paardrijden in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: So boho

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken