Spotvogels

,

2

Artikelen 1

Columnisten en vogelkijkers Saskia van Loenen en Jean-Pierre Geelen schreven drie jaar lang in het tijdschrift Vogels over hun gedeelde passie: het kijken naar vogels én vogelaars. Met vogelaars is het goed spotten. Wie zijn toch die rare snoeshanen in het veld, die buikige baardmannen in hun camouflagekleding compleet met afritsbroek? En moet je echt zo worden om van vogels te houden, of word je vanzelf zo als je veel naar vogels kijkt?

Geelen en Van Loenen gingen het veld in, keken om zich heen en beschreven in een vermakelijke stijl de gekte en de gekken, maar ook de liefde voor de balkonmerel, de schoonheid van de scholekster en de kunst van het kijken. Soms hilarisch, soms ontroerend. Het resultaat is een bonte liefdesverklaring in woord en beeld, vol vogels, én (milde) spot.

Verschenen in
Laatste editie
06 maart 2018
Uitgeverij
Uitgeverij Bas Lubberhuizen
ISBN
9789059375093


Artikelen over Spotvogels

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

super

door: Heleentje50 1 like
Het boek is vlot en met veel humor geschreven, leest erg makkelijk! Als beginnend vogelaar zag ik het precies hetzelfde hoe Saskia van Loenen de wereld van de vogelaars omschreef! Ook Jean -Pierre Geelen schreef leuk en vlot! Het is toch goed omschreven hoe de vrouwelijke vogelaars in deze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic